Agenda

AGENDA 2023

TOUR EN BLOC SLOTAVOND
Vrijdag 28 juli; De prijsuitreiking en loterij. Meer info op www.west-friesland.com via logo "Tour en Bloc". Aanvang 20.30 uur.

JAARMARKT BLOKKER
Zaterdag 26 augustus; Jaarlijkse markt met een grote diversiteit aan diensten en producten op meer dan 200 kramen en grondplaatsen. Een belevenis voor jong en oud die je niet mag missen. Vanaf 17.00 uur live muziek in het voorcafé van Het Gouden Hoofd.  

KERMIS WESTERBLOKKER
Vrijdag 15 tot en met zondag 17 september; Attracties voor de kleintjes op het PRIMERA-terrein en leuke activiteiten in en rondom Het Gouden Hoofd. Verdere info volgt binnenkort op de website en op onze Facebook pagina.

BEATLES-BAND ANY TIME AT ALL
Zondag 8 oktober; Live muziek met de grootste hits van The Beatles in het voorcafé van Het Gouden Hoofd. Aanvang 16.00 uur; de entree is VRIJ.

KROEGENSPEKTAKEL INSCHRIJFAVOND
Vrijdag 27 oktober; Inschrijfavond voor Het Kroegenspektakel 2024. DJ EDJE zorgt deze avond voor de gezellige muziek.   

PUBQUIZ
Vrijdag 20 oktober; Gezellige quizavond o.l.v. Bas Manshanden en Peter Takken. Opgave via appje naar 06-52511364 of 06-36501695. Inschrijfgeld € 7,50 per persoon (maximaal 4 deelnemers per team); inloop vanaf 20.00 uur; aanvang quiz 20.30 uur. VOL = VOL

HGH 3-BANDEN FINALE DAG 
Zaterdag 21 oktober; De finalisten uit de voorrondes strijden om de podiumplaatsen op deze spannende maaral vooral gezellige dag in Het Gouden Hoofd. Publiek is uiteraard van harte welkom.

THE BRETELS
Zondag 22 oktober; Met de nadruk op "gezellige muziek"speelt deze band zowel oud als nieuw repertoire. De beentjes gaan dus van de vloer op deze mooie zondag in het najaar. Aanvang 16.00 uur; de entree is VRIJ.

KEEP ON ROCKING
Zondag 12 november; Arbeidsvitaminen, maar dan live in ons voorcafé. Van Elvis tot Spencer Davis en van Buddy Holly tot de Kinks. Aanvang 16.00 uur; de entree is VRIJ.

THE BLUE DEVILS
Zondag 10 december; heerlijke muziek uit de sixties, van onder andere Cliff Richard, ZZ & de Maskers, Elvis Presley, Peter Koelewijn en vele anderen. Aanvang 16.00 uur; de entree is VRIJ.

KERSTAVOND
Zaterdag 24 december; In een ontspannen sfeer met lekkere muziek, hapjes en leuke mensen luiden we de Kerstdagen in. Aanvang 21.00 uur; de entree is VRIJ.

KROEGENSPEKTAKEL
Zaterdag 13 januari; Fantastische dag voor jong en oud. Teams gaan van kroeg tot kroeg om ludieke spellen te spelen. De dag wordt afgesloten met een knallend eindfeest.  

JEUGDPRINSBEKENDMAKING
Zondag 14 januari; Carnavalsvereniging De Blockeniers maakt op deze dag de jeugdprins bekend. Gezelligheid gegarandeerd.  

TIMBOEKTOE BAND
Zondag 28 januari; Trek je dansschoenen maar aan, een heerlijke partyband die jullie gaan vermaken met hits van toen en nu. Aanvang 16.00 uur; de entree is VRIJ.